AMSTERDAM - Lindsay Lohan raakt steeds bekender met rechters. Dit keer is de de 23-jarige actrice aangeklaagd door een kledingwinkel.

De boetiek beweert nog ruim zestienduizend dollar te krijgen van Lohan, vertellen advocaten aan entertainmentwebsite Radar Online.

De actrice nam schoenen, sieraden en andere accessoires mee uit de winkel zonder te betalen. Na een half jaar vindt de winkel de tijd rijp om de actrice aan te klagen.

Misbruikt

"De eigenaren hebben de winkel vanaf de grond opgebouwd", vertelt een advocaat. "Ze trekken de elite aan, maar dat betekent niet dat ze misbruikt willen worden."

Lohan nam van november tot februari in totaal voor zeventienduizend dollar spullen mee uit de winkel. De manager van de actrice zou totnogtoe 180 dollar betaald hebben. Uit rechtbankpapieren, die Radar Online heeft ingezien, blijkt dat Lohan geen intentie heeft om de rest van de rekening te betalen.

De winkel eist naast het restant ook dat Lindsay wordt veroordeeld tot het betalen van de kosten van de hele rechtszaak.