AMSTERDAM - Lange Frans is wel eens gelukkiger geweest. De rapper heeft financiële problemen en zijn vrouw en zoon wonen niet meer bij hem.

Zijn echtgenote Daniëlle heeft echter alle vertrouwen in de toekomst. "Ik geloof echt dat het goed komt", zegt ze in Grazia.

"Ik hou zielsveel van Frans", gaat de brunette verder. "Het is heel verdrietig om te zien dat je eigen man zo met zijn ziel onder zijn arm loopt."

Spanningen

Daniëlle woont tijdelijk niet meer bij Frans om te voorkomen dat zakelijke dingen spanningen gaan veroorzaken. "Als je elkaar privé niet meer aardig vindt, heb je echt een probleem. Ik heb Frans niet in de steek gelaten, het was uit zelfbescherming."

Lange Frans' financiële problemen begonnen volgens Daniëlle toen hij een professionele studio begon. Samen met zijn broer Thijs, alias Brutus, en zijn beste vriend Bart, bekend als Baas B, stak Frans geld in een studio in Amsterdam.

Grootste investering

"Ik ontdekte dat Frans voor negentig procent in het bedrijf zat, terwijl ze met zijn drieën waren begonnen. Frans had dus verreweg de grootste investering gedaan, waardoor Thijs en Bart lekker op zijn zak teerden."

Oplossing

Frans zou zo voor tienduizenden euro's de boot in zijn gegaan. Inmiddels zit er schot in de zaak, vertelt Daniëlle. "Frans is in ieder geval in gesprek met Thijs en ze maken een plan hoe dit opgelost kan worden. Het contact met Bart gaat minder, hij is lastig bereikbaar."

Voor haarzelf en Frans heeft Daniëlle alle vertrouwen in de toekomst. "We zitten financieel echt niet aan de grond. In het najaar zijn we weer samen, dan maken we een nieuwe start."