AMSTERDAM - Sanne Kraaijkamp doet een open sollicitatie in De Telegraaf. De jongste dochter van acteur John Kraaijkamp wil graag acteren, maar wordt nooit uitgenodigd voor een auditie.

De 35-jarige Kraaijkamp zegt ingeschreven te staan bij alle castingbureaus en wil graag eens uitgenodigd worden.

"Gewoon om te weten of ik het kan. Met zo'n vader en een broer als Johnny moet er toch ergens wel een acteer-gen zijn ingeschoten", zegt ze in de krant. De dochter van de 85-jarige acteur is momenteel styliste.

Tatoeages

Kraaijkamp wordt bij haar aspiraties een beetje dwars gezeten door haar tatoeages. De styliste heeft haar beide armen bijna compleet laten versieren met inkt.

"Voor nu zeg ik dat ik eventueel bloesjes met lange mouwen kan dragen", zegt ze over het verbergen van haar tatoeages. "Verder kan je met make-up veel weg krijgen."

Kraaijkamp heeft met haar vader ook al gepraat over of ze eventueel verwijderd kunnen worden. De tatoeages zijn nog niet af. Aan een arm zijn de permanente versieringen van de actrice in de dop nog niet ingekleurd.

Pijnlijk

Daarnaast vindt Kraaijkamp het zetten van de tatoeages ook nog eens veel te pijnlijk."Dus op een gegeven moment had ik er even genoeg van. En ik ben de vrouw die het heeft getekend uit het oog verloren."