AMSTERDAM - Vanessa Hudgens en Zac Efron putten inspiratie uit hun relatie. De twee 'High School Musical'-sterren gaan nu bijna vijf jaar met elkaar en zijn nog altijd dolgelukkig samen.

"We inspireren elkaar. Ik vind het geweldig om met iemand te zijn met wie ik volwassen kan worden", zegt de 21-jarige actrice in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Glamour.

De twee leerden elkaar kennen tijdens de audities voor de film 'High School Musical'. "Er was direct een klik tussen ons en ik denk dat iedereen om ons heen dat kon zien.

Schattig

Tijdens de auditie werden we ook aan elkaar gekoppeld", vertelt Hudgens. "Hij was schattig, hij was niet de jongen die hij nu is. Hij had bijvoorbeeld een spleetje tussen zijn tanden."

Hudgens zegt dat Efron inmiddels een ander mens is geworden. "Hij is gewoon volwassen geworden. Hij heeft dat spleetje niet meer. Wanneer ik naar hem kijk, zie ik een man."

Jaloers

Ook de actrice is veranderd. Zij geeft toe dat zij soms jaloers was, maar dat inmiddels heeft afgeleerd. "Ik denk dat ik het misschien wel was, maar nu niet echt meer."

Plannen om samen te wonen hebben de tortelduifjes echter nog niet. Efron heeft een eigen huis en ook Hudgens zit voorlopig goed waar zij nu zit. "Ik heb pas twee jaar geleden een eigen huis gekocht en ik vind het daar geweldig."