AMSTERDAM - Lourdes werkt tegenwoordig minstens even hard als haar moeder Madonna. De 13-jarige heeft haar handen vol aan de lijn 'Material Girl', die ze samen met haar moeder voor een Amerikaans warenhuis maakt.

Madonna biecht op dat ze haar dochter eigenlijk al het werk laat doen.

"Ik zit alleen bij de vergaderingen, Lola doet al het werk", vertelt de 51-jarige Madonna aan de entertainmentzender E!. "Ik zit vaak gewoon in de hoek met mijn mobiele telefoon te spelen."

Lourdes lijkt het zelf allemaal goed aan te kunnen. "Ik verheug me heel erg op de onthulling van de lijn", vertelt de 13-jarige in haar eerste blog, die ze bijhoudt op de website van het kledingmerk.

Trends

In de blogs introduceert Lourdes zichzelf. Ze vertelt over haar lijn, haar eigen favoriete kledingstukken en over de trends van elk seizoen.

De kledinglijn bevat spijkerbroeken, schoenen, handschoenen, kettingen en andere accessoires. De 13-jarige heeft zich vooral laten inspireren door muziek.

Ook de kledingkast van haar moeder, de kleding van Madonna's dansers en modellen waren een inspiratiebron voor Lourdes. Madonna verbond eerder haar naam aan een kledinglijn van H&M.