AMSTERDAM - Wendy van Dijk zal niet aanwezig zijn op de bruiloft van haar ex Xander de Buisonjé. "Ik heb een uitnodiging ontvangen, maar we gaan niet. Ik moet die dag namelijk werken en kan er echt niet bij zijn", zegt de presentatrice deze week in Story.

De Buisonjé, die deze week met zijn vriendin Sophie trouwt, liet eerder al weten dat Van Dijk van harte welkom was op zijn huwelijk.

"We gaan als goede vrienden met elkaar om. Dus ik zou het leuk vinden als ze ook bij ons huwelijk aanwezig zijn", zo zei de zanger in een eerder interview.

Van Dijk is overigens niet de enige die niet op de uitnodiging in kan gaan. "Ook mijn Volendamse vrienden, Jan Smit en Nick en Simon, hebben afgezegd. Zij hebben die avond optredens. Tsja, dat weet je als je het feest op donderdagavond houdt", aldus De Buisonjé.

Huwelijksreis

De zanger laat verder in het weekblad weten dat hij de huwelijksreis heeft uitgesteld vanwege hun zoontje Dex. "Sophie en ik willen niet zonder hem op reis gaan. We vinden hem ook nog te jong voor een lange vliegreis."