AMSTERDAM - Na veel verliefdheden, affaires en relaties is Gordon ervan overtuigd dat hij de ware heeft gevonden. "Als ik volgend jaar nog met Raoul ben, ga ik trouwen", onthult de 41-jarige Topper in een interview met het tijdschrift 100% NL Magazine.

"Raoul is misschien wel de ware voor me."

Ook Gordons 'X Factor'-collega's vinden Raoul een geweldige kerel. "Die jongen die je nu hebt, is echt heel leuk", vertelt Angela Groothuizen.

"Hij is wel jong, maar het is een goeie. Daar moet je zuinig op zijn." Ook Eric van Tijn raadt Gordon aan bij Raoul te blijven. "Hij heeft me er zelfs apart voor opgebeld", zegt de Topper.

Hoewel Gordon overweegt eeuwige trouw te beloven aan zijn 26-jarige vriend, is hij niet zo voor het huwelijk. "Ik ben niet eens zo'n voorstander van het huwelijk, maar ik zou het toch willen. Zeker met Raoul. Hij is voor mij een oase van rust en stabiliteit."

Slippertje

Een slippertje zou Gordons oase van rust niet direct verstoren. "Ik vind ontrouw geen reden om uit elkaar te gaan. Mijn vriend is heel jong, nog maar 26, dus ik ga hem er niet van weerhouden."

Toch zit de Topper niet op een avontuurtje van zijn vriend te wachten. "Ik zeg niet dat het moet, maar als het een keer zou gebeuren, zou ik zeggen: als je maar van mij blijft houden."