AMSTERDAM - Angelina Jolie heeft het gevoel dat ze al getrouwd is met haar vriend Brad Pitt. "Met kinderen ga je een verbintenis aan, een grotere verbintenis dan het huwelijk. Het is voor het leven", vertelt de 35-jarige actrice in Vanity Fair.

Ze is echter niet tegen een huwelijk met de elf jaar oudere Pitt, zo zegt ze in het tijdschrift.

Jolie overweegt binnenkort te stoppen met acteren vanwege haar gezin. "Ik heb een gelukkig thuis. Gisteravond kwam ik terug van werk en iedereen maakte muziek en danste. Ik was plotseling zelf aan het dansen met gekke, kleine mensjes."

De actrice zou nog een keer met haar liefje in een film willen spelen. Ze denkt echter dat het publiek niet op intieme scènes tussen Pitt en haar zit te wachten.

"Als je een stel bent, zijn er dingen die mensen niet willen zien. Misschien moeten we slechteriken spelen die elkaar proberen te vermoorden."

Scenario

Jolie en Pitt ontmoetten elkaar in 2005 op de set van 'Mr. & Mrs. Smith' en zoeken al een tijdje naar een interessant vervolg. Tot nog toe is elk scenario echter afgeschoten. "Er zit tot nu toe niets origineels tussen", zegt Jolie.