AMSTERDAM - Tiger Woods en zijn toekomstige ex-vrouw Elin Nordegren zijn voor het eerst sinds maanden weer even samen geweest. De twee gaven een verjaardagsfeestje voor hun dochtertje Sam.

De kleine Sam was eigenlijk 18 juni jarig, maar de overspelige golfer was op dat moment aan het spelen in de U.S. Open.

Toen Woods zich na zijn breed uitgemeten affaires weer op het golfen stortte, beloofde hij nooit meer een verjaardag van een van zijn kinderen te missen, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

Toch was hij niet aanwezig toen Nordegren een feestje gaf op de daadwerkelijke verjaardag van dochter Sam, die net 3 jaar is geworden.

Daarom besloten de twee ouders hun meningsverschillen even opzij te zetten en nog een feestje voor hun dochter te organiseren. De golfer en zijn vrouw zouden op het punt staan om de scheidingspapieren te tekenen.

Tegemoetkoming

Volgens Radar Online kan de 30-jarige Nordegren rekenen op een tegemoetkoming van 750 miljoen euro, ruim 600 miljoen euro.

Hoewel de twee elkaar nauwelijks zien, wonen ze momenteel zo'n anderhalve kilometer van elkaar vandaan. Kindermeisjes rijden de kinderen van de ene ouder naar de ander.