AMSTERDAM - Mel Gibson zou zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva in een woedeuitbarsting de tanden uit de mond hebben geslagen. Vrienden van de Russische ex zeggen dat de vrouw daarnaast een hersenschudding over heeft gehouden aan de losse handjes van de acteur.

Vrienden van de 54-jarige acteur hebben een heel ander verhaal. De 39-jarige operazangeres zou hun baby hardhandig door elkaar hebben geschud, schrijft entertainmentsite TMZ.

Volgens het kamp van Grigorieva probeerde zij de baby juist te beschermen op het moment dat Gibson haar in een gewelddadige bui twee keer in het gezicht sloeg.

Grigorieva, die ook een kind heeft met James Bond-acteur Timothy Dalton, heeft eerder deze maand een contactverbod tegen de acteur aangevraagd. Gibson vroeg vier dagen later op zijn beurt ook een contactverbod tegen zijn ex-vriendin aan.

Reputatie

Volgens vrienden van Grigorieva proberen de acteur en zijn kamp de feiten te verdraaien om zo zijn reputatie te redden.

De advocaat van Grigoviera zegt dat de waarheid in de rechtszaal boven water zal komen en dat de Russische zich wat betreft de zeggenschap over hun acht maanden oude dochtertje overgeeft aan de beslissing van de rechter.