Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Patricia schaamteloos rondsekst, de Ewbank-villa wordt verkocht, Jan Smit niet gewoon is en Yo stiekem haar Wesley bezoekt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Nou, nou, ze hadden hun best gedaan daar in Zweden. Alle staatshoofden die aanwezig waren op de bruiloft van prinses Victoria zagen er 'stunning' uit. Hoewel wij altijd geleerd hebben dat diamanten pas 's avonds gedragen kunnen worden, bezweken de koninginnen 's middags al onder hun zware kronen, tiara's, diamanten colliers en oorbellen.

Op de avondjurken was niet bezuinigd, behalve door Beatrix. Die droeg een donkerrood ensemble dat ze al twee keer eerder had gedragen. Sommige jurken hingen enigszins scheef door alle onderscheidingen, medailles, kokardes en sjerpen.

De oranje sjerp verpestte bij Prinses Laurentien haar zorgvuldig uitgezochte combinatie van zwart-witte jurk met rode accessoires. Het lint sloeg qua kleur nergens op.

Alleen Mabel had zich eigenwijs onttrokken aan alle kledingvoorschriften. Ze droeg een broekpak van Viktor en Rolf, dat door de tule omslagrok nog een beetje richting jurk ging. Behalve een tiara had ze alle verdere versieringen thuis gelaten. Beetje onbeleefd naar het bruidspaar toe, maar ze trok wel de aandacht van de Zweden, die de onbekende prinses op internet uitgebreid bespraken.

Waylon verschalkt

He, getverderrie. Het stond ook al op NU.nl, maar ook in Story biecht Patricia Paay op dat ze seks heeft gehad met Popstars-deelnemer Waylon. Nou, ja, 'opbiechten' is niet het goede woord. 'Waylon is wèl met me naar bed geweest en ik schaam me daar zeker niet voor,' meldt ze trots.

Het arme jong probeerde het nog te ontkennen: 'Met alle respect, maar wat denken die gasten nou? Dat ik gestoord ben?'. Blijkbaar is het malse groene blaadje verschalkt door La Paay en schaamt hij zich er nu voor. Zij absoluut niet. Haar dochter Christina walgt ook van haar huidige jonge toyboy Nicky, maar Patricia gaat lekker haar eigen gang. Ze is blijkbaar in 20 jaar Adam Curry zó veel tekort gekomen, dat ze nu de schade wil inhalen. Of het publiek dat nou weerzinwekkend vindt of niet.

(On)gewoon Jan Smit

Fans zaten aan de buis gekluisterd bij 'Gewoon Jan Smit'. Deze real-life soap toonde het gezellige leventje in het vissersdorp Volendam. We zagen Jan een biertje drinken op de Dijk en 's middags gebakken vis eten bij zijn ouders thuis. Heel huiselijk allemaal.

Toen Jan het echter te druk kreeg, trok hij de stekker uit het programma. Maar volgens Party heeft de zanger tóch weer plannen zijn leven te laten filmen. Opmerkelijk genoeg zou de serie al weer terugkomen in september. Liza is dan hoogzwanger en heel Nederland mag blijkbaar meegenieten van de zwangerschapsperikelen in Villa Smit. Slimme marketing, want de kijkcijfers zullen torenhoog zijn. Zo wordt het spaarpotje voor de toekomstige baby al voor zijn of haar geboorte tot de rand toe gevuld.

House for sale

Het is echt over en uit tussen John Ewbank en Vivian. De liedjesschrijver van Marco Borsato gaat scheiden. In een opwelling heeft John meteen de echtelijke villa in Bosch en Duin te koop gezet. Het pand staat zelfs al op Funda en is in alle glorie te bewonderen. Leuk altijd, even binnengluren bij BN'Ners.

Er staan geen foto's van de slaapkamers op de site, dat is volgens Weekend te pijnlijk voor John en Vivian. De blondine kan bij verkoop echter niet de helft van de 3 miljoen opeisen. Het stel is/was niet in gemeenschap van goederen getrouwd. Maar omdat John volgens Story zo'n 27 miljoen bezit, zal hij zijn ex en dochtertje bepaald niet onbemiddeld achterlaten. Al was het alleen al omdat de scheiding hem veel inspiratie voor nieuwe, gevoelige liedjes zal opleveren waar hij een nieuw fortuin mee verdient.

Yo's geheime bezoekje

Niet alleen bromsnor Johan Derksen heeft het gemunt op Yolanthe Cabau. Ook Weekend opent de aanval op de 'Oranjebruid' van Wesley Sneijder.

Met de voetbalvrouwen was afgesproken dat ze pas na een aantal overwinningen naar Zuid-Afrika zouden komen. Yolanthe vond dit blijkbaar te lang duren. Op eigen houtje boekte ze een ticket. Stiekem zat ze op de tribune. Wesley was die dag jarig en zij vond dat ze daar bij moest zijn.

Toen de voetballer haar ontdekte, zwaaide hij uitgebreid en wuifde kushandjes toe. Volgens het blad werd hij spottend en zelfs geërgerd bekeken door zijn teamgenoten. Voetbalcommentator Hugo Borst berispte de verliefde voetbalvrouw: 'Yolanthe moet beseffen dat het nu even niet om haar gaat, maar om Wesley'. Weekend is het hier roerend mee eens. Maar wedden dat ze er straks wel als de kippen bij zijn om de eerste foto's van het huwelijk te plaatsen?