AMSTERDAM - Rik Felderhof sluit een relatie met Sonja Bakker niet uit. "Ik wil er niet te veel over kwijt. Maar ik geef je deze hint: zeg nooit nooit", zegt de presentator deze week in Story.

Al maandenlang gonst het van de geruchten dat Felderhof en de bekende dieetgoeroe een relatie hebben, maar het stel heeft dat altijd stellig ontkend.

Maar nu hint de presentator in het weekblad toch op een relatie. "Zou dat niet leuk zijn? Ik zal je zeggen: ik zou het een eer vinden als ze op mij zou vallen. Ik sluit niets uit tussen ons. Dat heb ik wel afgeleerd. Onverwachte gebeurtenissen kunnen plaatsvinden zonder dat je daar ooit bij hebt stilgestaan."

Felderhof vervolgt: "Ik wil zover gaan dat ik zeg dat er inderdaad liefde tussen Sonja en mij is. Hoe deze liefde zich uiteindelijk zal ontwikkelen, is de grote vraag. Alles is mogelijk."

Charmant

Volgens de presentator heeft de buitenwereld de afgelopen jaren een bepaald beeld van de dieetconsulente gekregen dat niet klopt. "Sonja is niet alleen uiterst charmant, ze heeft ook veel humor en is lief. Ik geniet altijd zo enorm van haar gezelschap."