AMSTERDAM - De carrière van Sandra Schuurhof (38) mag dan als een speer gaan, het succes is haar absoluut niet komen aanwaaien. In Marie Claire vertelt de royaltydeskundige, bekend van RTL Boulevard, dat ze drie jaar geleden een vervroegde midlifecrisis had.

"Ik was 35 en ik dacht opeens:is dit het nou? Ik wilde meer uit mijn carrière halen, maar wist niet of dat er nog wel in zat. Ik zat mezelf in de weg met mijn onzekerheid", aldus Schuurhof in het maandblad.

De presentatrice besloot uiteindelijk streng voor zichzelf te zijn in deze moeilijke periode. "Ik heb die onzekerheid keihard aangepakt. Mezelf steeds weer voorgehouden dat de mening van anderen ook maar een mening is. En toen werd ik gevraagd voor RTL Boulevard. Dat was geweldig."

Schuurhof zegt enorm blij te zijn met haar huidige baan. Ze vindt het vooral leuk om zo dicht bij de leden van het koninklijk huis te staan.

"Ik wil geen pr-campagne voeren voor Willem-Alexander, maar ik vind dat hij soms wordt onderschat. Hij is intelligent, heeft humor en kan scherp uit de hoek komen."