AMSTERDAM - De enkelband die Lindsay Lohan moet controleren op alcoholconsumptie heeft een eigen Twitteracount gekregen.

Vanaf de enkel van de actrice beschrijft het apparaat zijn avonturen op de microblogspot onder de naam FreckleLeech.

Lohan trekt zelf het liefst zo min mogelijk aandacht naar haar enkelband. Tijdens een fotoshoot in bikini droeg de actrice een groot paar gevoerde laarzen om de band uit het zicht te houden.

Op de MTV Movie Awards viel de pijp van haar catsuit subtiel over het ding.

"Lucht nodig! Dus zo moet mijn hospita zich voelen als ze een astma-aanval heeft", reageert de enkelband op de krampachtige pogingen van de 23-jarige Lohan om het ding te verstoppen.

Imker

"Net 'Sex and the City 2' gekeken. Ik ben Charlotte! Mijn hospita paradeert als een imker", keuvelt de enkelband. Gelukkig lijkt de elektronische controleur zijn werk wel goed te doen.

"Mijn hospita met hamsterwangen en ik drinken samen sinaasappelsap vanochtend."

Alcoholcursus

Lindsay Lohan werd door de rechter veroordeeld tot het dragen van een enkelband om er op toe te zien dat de actrice geen druppel alcohol drinkt.

Lohan kwam meerdere keren niet opdagen bij haar alcoholcursus wegens rijden onder invloed, waarop de rechter tot deze maatregel besloot. De actrice moet de band tot eind juli omhouden.