AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft haar meerdaagse vrijgezellenfeest afgesloten in de Amsterdamse Jordaan. De voetbalvrouw werd onder andere getrakteerd op strippers.

De aanstaande bruid arriveerde maandagavond met een bus vol vrouwen op de feestlocatie. Yolanthe was gehuld in een roze neptrouwjurk en dito pruik.

Zondag werkte het gezelschap zich nog sportief in het zweet op een evenemententerrein in Gelderland. Een dag later mocht de groep zich ontspannen.

's Avonds werd volgens de Amsterdamse zender AT5 gegeten in restaurant Ctaste, waar in het pikkedonker kan worden gedineerd.

Vlammenwerpers

In de avonduren stond het volkse café Nol op het programma. De 25-jarige Cabau van Kasbergen en haar vriendinnen werden afgezet door een grote bus met vlammenwerpers op het dak. In het gezelschap bevonden zich onder anderen styliste Rosanna Lima, 'ONM'-actrice Lauretta Gerards en Yolanthes zussen.

Families

"Het is een heel energiek en liefdevol stel en bovendien passen hun families heel goed bij elkaar", vertelde Lima. "Als je die families samen ziet, dat is echt lachen en brullen."

Yolanthes moeder bevestigde dat door innig te poseren met de moeder van Wesley Sneijder. "Wij zijn de bruidspaarmoeders", riep ze.

Strippers

Binnen gingen de voetjes van de vloer en werd Yolanthe getrakteerd op twee strippers. Om 03.00 uur kwam het feestje ten einde en werd het feestvarken naar huis gebracht. De presentatrice trouwt op 17 juli met Wesley Sneijder. Hij is momenteel in Zuid-Afrika voor het WK voetbal.