AMSTERDAM - De vorige week overleden Gary Coleman wilde opnieuw trouwen met zijn ex-vrouw Shannon Price. De twee waren sinds 2008 gescheiden, maar wilden wederom in het huwelijksbootje stappen.

"Ze zijn nooit met elkaar hertrouwd, maar spraken daar de laatste tijd wel over", zegt Sheila Erickson, de voormalige agente van de acteur, tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Coleman, die aan een nierziekte leed, en Price, die last had van epileptische aanvallen, wilden eerst aansterken voordat ze elkaar het jawoord opnieuw zouden geven, vertelt Erickson.

"Gary wilde twee weken geleden nog trouwen, maar vond dat Price zich eerst beter moest gaan voelen."

Hersenbloeding

De twee kwamen echter niet meer aan trouwen toe. Coleman stierf op 42-jarige leeftijd, nadat hij twee dagen eerder met een hersenbloeding was opgenomen in een ziekenhuis.

De acteur was vooral bekend van zijn rol in de comedyserie 'Diff'rent Strokes', die eind jaren zeventig en begin jaren tachtig op televisie te zien was.

Website TMZ schrijft dat de acteur nog niet is begraven. De begrafenis zou voor onbepaalde tijd zijn uitgesteld vanwege een ruzie tussen Price en de ouders van Coleman over zijn nalatenschap en uitvaart.