AMSTERDAM - Olav Mol wordt gechanteerd door een man die zegt dat zijn echtgenote hem bedriegt met de Formule 1-presentator.

De vrouw van Mol overleed in januari aan kanker en werd tijdens haar ziektebed bijgestaan door een thuishulp. Met de thuishulp zou Mol volgens de chanteur overspel hebben gepleegd.

"Die man is enorm de weg kwijt en beweert nu dat ik een relatie met zijn vrouw heb", legt Mol, die in Spanje woont, uit in RTL Boulevard.

Hij ontkent de aantijging stellig. "Er is niets tussen mij en de thuishulp voorgevallen. Wij zijn hier thuis nog bezig met het verwerken van het verlies."

Telefoontjes

Mol vindt de situatie die is ontstaan uiterst onprettig. "Het zijn hele vervelende dingen: een auto voor mijn deur die wegrijdt als je naar buiten komt, telefoontjes op rare tijdstippen waarin niets gezegd wordt. Dat zijn vervelende dingen, want je gaat toch over je schouder kijken", vertelt Mol.

De 48-jarige presentator is niet van plan om aangifte te doen tegen de man. "Heeft geen zin om aangifte te doen, want het staat zo ver bij mij vandaan." De Spaanse thuishulp zou willen scheiden van haar man.