AMSTERDAM - 'X Factor'-winnaar Jaap heeft weinig tijd om bij te komen na zijn overwinning. De zanger staat zaterdag al weer op de planken van het 100% NL strandfeest in Bloemendaal. Hier deelt Jaap het podium met onder anderen Gerard Joling, Thomas Berge en Gordon.

De 25-jarige zanger kan zijn geluk niet meer op. Marco Borsato heeft Jaap persoonlijk uitgenodigd om samen met hem op te treden in het Westerpark op 8 en 9 juli.

"Echt fantastisch, ik wil dol- en dolgraag met je optreden", reageerde Jaap op de uitnodiging in 'Live 4 you'. Dat Jaap grote fan is van Borsato heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken.

Fan

Marco Borsato is stiekem ook fan van Jaap. "Ik ben diep onder de indruk van deze veelzijdige zanger", twitterde hij zondag. De zanger schreef eerder dat Jaap 'tot zijn grote vreugde graag met hem op het podium wil staan'.

Jaap is zaterdag als winnaar uit de bus gekomen in het programma 'X Factor'. Hij won hiermee een platencontract, een auto en een optreden op de TMF Awards eind juni.

Bekijk lezersfoto's van de finale op NUfoto