AMSTERDAM - Lindsay Lohan wil de alcoholdetecterende enkelband die ze kreeg toegewezen van de rechter laten versieren. De actrice werd afgelopen week gesignaleerd in een spijkerbroek met wijde pijpen, waarmee ze de enkelband probeerde te verbergen.

"Kan Chanel me alsjeblieft helpen door mij wat stickers te doen toekomen?", twitterde de 23-jarige actrice onlangs. "Dan kan ik die op mijn enkelband plakken en zo tenminste nog een chique jurk dragen."

De actrice werd gezien in club Las Palmas in Hollywood. Een bron vertelde het Amerikaanse Us Weekly dat Lohan keurig van de alcohol is afgebleven. Ze zou de hele avond aan de energiedrankjes hebben gezeten.

Opdagen

Lohan kreeg de alcoholdetecterende enkelband onlangs opgelegd nadat ze niet was komen opdagen bij een rechtszitting.

De actrice was op dat moment bij het filmfestival in Cannes, waar ze feestend werd vastgelegd door een fotograaf. Volgens haar advocaat was ze haar paspoort kwijtgeraakt.

Lindsay Lohan moet de enkelband in ieder geval tot en met juli dragen. Het is de tweede keer dat de actrice via dit systeem in de gaten wordt gehouden. In 2007 droeg ze ook al een enkelband nadat ze een afkickkliniek in Malibu had verlaten.