AMSTERDAM - William Spaaij is niet bang dat zijn relatie met Noortje Herlaar voor problemen gaat zorgen nu de twee musicalsterren samen spelen in de musical 'Mary Poppins'.

"Waarom zou ik er vanuit gaan dat het misgaat? Dat vind ik een rare instelling", vertelt hij.

"Als het misgaat, denk ik dat Noor en ik professioneel genoeg zijn om een goede productie te draaien."

Actrice Bettina Berger denkt dat de relatie tussen de twee musicalsterren een positieve uitwerking heeft voor 'Mary Poppins'.

Publiciteit

"Dat zorgt voor extra publiciteit, iedereen wil natuurlijk naar dat koppeltje gaan kijken", lacht ze. Joël de Tombe, die doorbrak met zijn deelname aan het eerste seizoen van 'Idols', is het met haar eens.

"Ik denk niet dat ze er bij Van den Ende heel erg rouwig om zijn, de bladen zullen er natuurlijk van smullen."

Toch zijn niet alle musicalacteurs even positief over een relatie op de werkvloer. Musicalster Esmee van Kampen is van mening dat het niet leuk is om een liefje 24/7 te zien.

Leraar

"Ik ben blij dat ik een leraar heb en geen acteur", lacht Jelka van Houten. Acteur Peter Lusse gelooft niet dat twee geliefden die het podium met elkaar delen een gunstig effect heeft op de bezoekersaantallen.

Musicaltalent Cindy Bell kan zich alles voorstellen bij een opbloeiende liefde op de planken. "Tijdens de productie 'Cats' ben ik verliefd geworden op een van de katten."