AMSTERDAM - Drie jaar is Chantal Janzen nu samen met haar vriend Marco, en de musicalster is nog altijd blij dat ze haar jeugdliefde weer tegen het lijf liep. "Met Marco kan ik alles aan, hij is de allerleukste", zegt ze deze maand in Beau Monde.

"Ik wil het woord 'soulmate' niet in de mond nemen. Het is een woord zum kotsen, maar.... eigenlijk geldt het wel voor ons."

Chantal bewondert haar vriend om zijn nuchterheid. "Hij staat echt naast me en niet boven of onder me. We kunnen samen erg lachen om de 'poeha-kant' van de showbiz."

De musicalster had in haar jeugd al een oogje op Marco, maar vanwege het leeftijdsverschil van zeven jaar had ze het idee dat een relatie er niet inzat.

Zelfbescherming

Toen Chantal hem in 2007 weer tegenkwam op een Amsterdams terras sloeg de vonk direct weer over. Maar omdat ze toen allebei een relatie hadden besloten ze uit zelfbescherming niet meer af te spreken.

Anderhalf jaar later zagen ze elkaar weer, toen ze allebei single waren. "Je snapt dat er toen geen houden meer aan was."

Anderhalf jaar geleden beviel Chantal van haar eerste kindje, zoon James. Marco heeft daarnaast nog drie kinderen uit een eerdere relatie.