AMSTERDAM - Mick Harren heeft zijn Franse villa te koop gezet. De zanger werkt naar eigen zeggen zo hard aan zijn carrière dat hij te weinig tijd voor zijn tweede huis in Frankrijk heeft. Daarnaast wil hij het geld graag gebruiken voor een nieuw project.

"Ik ben er gewoonweg te weinig om er met volle teugen van te kunnen genieten, vanwege het feit dat ik het op het moment erg druk heb met verschillende projecten rondom mijn carrière", laat Harren weten.

Maar dat is niet de enige reden van de verkoop. "Ik ben namelijk met een team van ongeveer twintig man bezig om een tv-serie te maken van dertien afleveringen", verklapt de volkszanger.

Flink investeren

Harren hoopt op een sponsor, maar wil zelf ook flink investeren in het project. "Omdat ik er heilig van overtuigd ben dat dit gaat scoren." Het geld kan hij dus goed gebruiken.

Harren laat verder niet veel los over zijn televisieplannen. Wel laat hij weten dat het gaat om 'geheel nieuw format'. De zanger vraagt 240 duizend euro voor zijn optrekje in Saint Pierre d'Aubezies in de Pyreneeën, met 2500 vierkante meter eigen grond.