AMSTERDAM - Cheryl Cole vraagt geen geld van haar toekomstige ex-man Ashley Cole. Ze heeft haar zinnen gezet op een scheiding zonder ruzie.

De 26-jarige zangeres wil graag doorgaan met haar leven en vindt het belangrijk dat haar overspelige ex zich volledig kan concentreren op het WK Voetbal in Zuid-Afrika, schrijft de Britse boulevardkrant The Sun.

De scheiding is in gang gezet en moet afgerond zijn voor 12 juni, de dag dat Engeland zijn eerste wedstrijd speelt op het WK.

"Ze weet dat het belangrijk is voor Ashley om zonder zorgen te kunnen voetballen", vertelt een bron. "Tegen de verwachtingen in staat zij het huis af aan Ashley. De woning betekent niets voor haar."

'Onredelijk gedrag'

Op de scheidingspapieren staat 'onredelijk gedrag' genoemd als reden om het huwelijk te beëindigen. Voetballer Ashley bedroog Cheryl meerdere malen.

Een van de dames, die naar buiten is gekomen met haar verhaal, beweert dat de voetballer tijdens hun samenzijn twee keer overgegeven heeft. Hij vertelde haar vervolgens dat het een privilege was dat ze tijd met hem mocht doorbrengen.