AMSTERDAM - Jesse James wil absoluut niet scheiden van zijn vrouw Sandra Bullock. "We gaan scheiden, dat is honderd procent zeker. Maar ik wil het absoluut niet, ik wilde dit allemaal niet", vertelt de 41-jarige in het televisieprogramma 'Nightline'.

Hij gaat niet in op de vraag hoeveel minnaressen hij er op na hield. "Je moet niet alles geloven wat je leest in de bladen."

De televisiepersoonlijkheid vertelt dat hij in een afkickkliniek is behandeld voor zijn woedeaanvallen en seksverslaving.

De belangrijkste reden dat hij naar het centrum vertrok, was dat hij is mishandeld als kind. "'Monster Garage' en andere programma's zijn een rookgordijn. Mensen willen niet zien dat ik een bang kind was op mijn 7e", aldus James. 

James vindt het moeilijk om terug te denken aan zijn jeugd. "Mijn zoon is nu van dezelfde leeftijd als ik, toen mijn vader mijn arm brak", huilt hij. Hij vertelt dat hij dingen lijkt te doen die zijn leven verwoesten. "Ik verpest mijn huwelijk, verlies mijn zoon en maak mezelf te schande."