AMSTERDAM - Ex-staatssecretaris van Defensie Jack de Vries woont samen met zijn minnares Melissa. Dat maakt Story deze week bekend.

Volgens het roddelblad zou De Vries na het verlaten van de Haagse Frederikskazerne onderdak hebben gekregen van Melissa, zijn voormalig vrouwelijke adjudant.

Eerder schreef De Vries in een openbare verklaring dat 'de werkrelatie was beëindigd’. Daar zou echter niets van waar zijn. Sinds de ex-staatssecretaris door zijn vrouw het huis uit werd gezet is hij meerdere keren samen met zijn minnares gespot.

'Liefdesnest'

Volgens de Story zou het stel al op zoek zijn naar een nieuw ‘liefdesnestje’. De Bredase woning, waar het koppel zich nu bevindt, staat inmiddels te koop voor een vraagprijs van 585.000 euro.

De politieke carrière van De Vries kwam vroegtijdig tot een einde nadat zijn buitenechtelijke relatie aan het licht was gekomen. Zijn echtgenote Harriet, met wie hij twee zoontjes heeft, zette haar partner vervolgens uit huis, waarop De Vries zijn toevlucht in de kazerne zocht.

Gezinspartij

De Vries dacht aanvankelijk nog als staatssecretaris aan de slag te kunnen, maar voor een gezinspartij als de CDA ging dat vlak voor de verkiezingen te ver. Op 14 mei trad de bewindsman af.

'Jack de Vries woont samen'