AMSTERDAM - Peter Andre lijkt over de breuk met glamourmodel Katie Price heen. In een interview met het Britse tijdschrift New! zegt hij weer open te staan voor andere vrouwen. Andre kan zelfs genieten van zijn status van vrijgezelle man.

"Omdat ik niet gebonden ben kan ik nu met prachtige vrouwen praten. Ik moet toegeven, dat is een fijn gevoel", aldus de zanger in het blad.

Toch betekent dat niet dat Andre maar met iedereen het bed induikt. "Ik ben natuurlijk geen heilige, maar dat zou niets voor mij zijn."

Andre heeft inmiddels meerdere afspraakjes achter de rug, maar een nieuwe liefde heeft hij nog niet gevonden. De zanger zegt ook niet op zoek te zijn naar een relatie. Zijn prioriteit ligt momenteel bij zijn kinderen.

Modder

De Australische zanger is inmiddels alweer een jaar gescheiden van Price. Hun breuk werd het afgelopen jaar veelvuldig besproken in de media, vooral omdat ze beiden niet konden laten om publiekelijk met modder te gooien.

Nog steeds heeft Andre het wel eens moeilijk met de breuk. "Natuurlijk heb ik wel eens dagen waarop ik me verdrietig voel. Het is helemaal waar dat het zo'n 18 maanden duurt om over een scheiding heen te komen."