Dochter Tom Cruise geeft vader kledingadvies

AMSTERDAM - Suri Cruise vertelt niet alleen haar moeder Katie Holmes wat ze moet dragen. Ook vader Tom Cruise krijgt kledingadvies van de 4-jarige.

"Ze heeft een geweldige smaak", vertelde Tom aan talkshowkoningin Oprah Winfrey.

De kleuter draagt de duurste designeroutfits en wordt geregeld gespot met peperdure tassen. Haar 47-jarige vader heeft daar geen enkel probleem mee.

"Ze draagt wat ze wil dragen. Ik ga haar niet vertellen dat ze dat niet mag."

Gewend

Suri is volgens Tom een 'gelukkig, makkelijk, leuk meisje'. Van alle media-aandacht heeft de 4-jarige geen last. "Wij maken er geen probleem van", zegt Cruise over de vele paparazzi. "Je raakt er aan gewend. Ook Suri gaat er goed mee om."

Naast de 4-jarige Suri uit zijn huwelijk met Katie Holmes heeft Cruise nog twee geadopteerde kinderen met zijn ex Nicole Kidman.

De 17-jarige Bella en de 15-jarige Conner nemen af en toe dates mee naar huis. "Bella weet heel goed wat ze wil. Ze is een goede meid, dus wie ze ook leuk vindt, het is cool."

Prioriteit

Conner kan wat zijn vader betreft beter nog even wachten. "Ik geef hem af en toe advies. Hij heeft nog genoeg tijd voor meisjes."

Het vaderschap blijft Cruise's prioriteit. "Elke dag vraag ik me af hoe ik het voor elkaar heb gekregen en hoe ik het doe als vader."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie