Toppers behouden de goede vrede

AMSTERDAM - Met nog een paar dagen te gaan voor de grote shows in de Amsterdam Arena lijkt alles weer pais en vree tussen De Toppers.

"Het gaat hartstikke lekker. We rijten geen oude wonden open", zegt Gordon zaterdag in De Telegraaf. De zanger stapte in september na vele ruzies uit de groep.

Ook Gerard Joling is blij dat hij weer deel uitmaakt van De Toppers. "We hebben zand over alles gegooid. De Nederlandse showbizz is te klein voor bonje."

Toch waarschuwt Joling: "Een beetje stangen hoort erbij."

De net 50-jarige zanger krijgt bijval van Gordon. "Bij De Toppers hoort natuurlijk wel een rel", giert de 41-jarige. "Misschien een idee dat jij en Jeroen bonje krijgen", zegt hij tegen René Froger. "Dan worden Geer en ik de vredestichters!"

In het zonnetje

Tijdens de concerten in de Amsterdam Arena staat Joling in het zonnetje. Niet alleen is de zanger net 50 geworden, hij zit dit jaar ook 25 jaar in het vak.

"Geer is 50 nu hè. Dus dat eerbetoon moest erin", vertelt Froger. Niet alleen Joling krijgt een eerbetoon, De Toppers brengen ook een ode aan Michael Jackson en Ramses Shaffy. "Het wordt drie uur lang een echt feestje", belooft Jeroen van der Boom.

Te makkelijk

Nederland moet volgens Van der Boom blij zijn met de hereniging van De Toppers."Er werd te makkelijk over gepraat. Zo van als er ruzie is, nou dan doe je het gewoon niet meer. Dan had je Nederland echt iets ontnomen."

De zanger weet zeker dat de goede sfeer dit keer in stand wordt gehouden. "We gaan ervan genieten en behouden de goede vrede."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie