Vrouwen trekken in bij hun boer

AMSTERDAM - De vijf boeren uit het laatste seizoen van 'Boer Zoekt Vrouw' zijn nog steeds dolgelukkig met hun vrouwen.

Een aantal stellen zet bijna een jaar na de tv-oproepen van de boeren de volgende stap: ze gaan samenwonen.

Jos en Dycke willen deze zomer onder een dak gaan wonen, vertellen ze zaterdag in een interview met het AD.

"Wij zijn allebei geen twintig meer. En de meiden van Dycke voelen zich hier steeds meer thuis", zegt bollenboer Jos. Zijn vriendin Dycke heeft al een plekje in het boerenbedrijf gevonden. "Ze gaat zich richten op de verkoop van snijgladiolen, lelies en zonnebloemen."

Geen trouwplannen

Trouwplannen hebben de twee nog niet. "Wij hebben die bevestiging niet nodig", zegt Jos. Ook Dycke ziet zichzelf niet nogmaals richting het altaar lopen.

"Ik voel me allang de vrouw van Jos." Dat is snel gegaan, geeft ze toe. "Een jaar geleden kende ik Jos niet eens. Op 17 mei zag ik hem voor het eerst op tv, toen hij zijn oproep deed. Nu is ons leven compleet anders."

Intrekken

Dat geldt ook voor de vier andere stellen, die nog allemaal bij elkaar zijn. Wim en Astrid wonen sinds eind april samen, Audrey is van plan in september bij Hans in te trekken. Neeltje, die al na enkele weken met Wietse wilde samenwonen, leeft nog steeds niet onder een dak met de melkveehouder.

"Officieel wonen we nog niet samen, maar Neeltje is hier bijna altijd", vertelt Wietse. "En dat bevalt goed."

Paardenfokker

Alleen paardenfokker Peter en zijn vriendin Hanneke hebben nog geen samenwoonplannen.

"Wij doen het op de ouderwetse manier: eerst een beetje verkering houden en dan zien we wel waar het schip strandt", vertelt Peter, die benadrukt dat het hartstikke goed gaat tussen hem en Hanneke. "Gelukkig wel."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie