'Spencer Pratt ook mot met eigen ouders'

AMSTERDAM - De ruzie die Spencer met zijn schoonfamilie heeft blijkt slechts het topje van de ijsberg te zijn. De man van Heidi Montag ligt ook in de clinch met zijn eigen ouders.

In het ouderlijk huis van Spencer zouden zelfs zijn foto's van de muur zijn gehaald.

Dat Spencer het niet goed met de moeder van zijn vrouw kon vinden was al langer bekend. Deze week nog sprak de 'The Hills'-acteur zijn genoegen uit over de schulden van zijn schoonmoeder.

Ook de relatie tussen Heidi Montag en moeder Darlene Egelhoff liep een deuk op. Heidi stuurde donderdag de politie op haar af, toen ze onverwachts voor de deur van haar dochter stond.

Het liep mis tussen de twee toen moeder Darlene opbiechtte haar dochter mooier te hebben gevonden voor haar talloze cosmetische ingrepen.

Loser

"Spencer vindt dat zijn ouders alleen maar over zijn zusje Stephanie praten en dat ze hem belasten met de zorg voor haar", vertelt een bron aan Us Weekly. "Hij vindt haar een loser en wil niets meer met haar te maken hebben."

De liefde lijkt ook vanaf de andere kant bekoeld te zijn. "Zijn ouders hebben hem zien veranderen de afgelopen twee jaar. Ze bleven achter hem staan, maar het is nu genoeg geweest", vertelt de ingewijde. "Ze hebben zelfs zijn foto's in het huis weggehaald."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie