Christina Aguilera gedraagt zich door zoontje als 12-jarige

AMSTERDAM - Christina Aguilera is soms net een 12-jarige. De 29-jarige zangeres vindt het geweldig om met haar zoontje te spelen, zegt ze in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Latina.

"Ik ben zo'n moeder die af en toe een beetje maf doet en over de grond kruipt", vertelt Christina.

"Ik ben dan net weer een 12-jarige." Aguilera beviel twee jaar geleden van haar eerste kind, zoon Max Liron. De vader is Christina's echtgenoot, platenbaas Jordan Bratman.

Echtgenoot

Eind dit jaar viert het stel zijn houten bruiloft, Aguilera en Bratman trouwden in november 2005. Christina is nog steeds in haar nopjes met haar echtgenoot. "Jordy was mijn rots in de branding toen ik knettergek werd van iedereen om me heen. Ik ben erg blij dat hij deel van mijn leven uitmaakt."

Dat ligt anders bij Christina's vader. Aguilera's vader had losse handjes, waardoor zijn huwelijk op de klippen liep toen Christina 7 jaar oud was. "Hij maakt geen deel uit van mijn leven. Ik zie op het moment niet in waarom ik een band met hem zou moeten hebben", zegt de zangeres. "Er is altijd ruimte voor vergiffenis, en ik heb hem ook vergeven."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie