Heidi Montag wil contactverbod voor moeder

AMSTERDAM - De relatie tussen Heidi Montag en haar moeder heeft donderdag een nieuw dieptepunt bereikt. De 23-jarige verbouwde realityster schakelde de politie in toen haar moeder onverwacht op de stoep stond.

"Ze weet dat ik haar niet wil spreken", vertelde Heidi na afloop tegen het Amerikaanse People.

De politie van Los Angeles bevestigt Heidi's verhaal. "Agenten zijn naar de woning gegaan en hebben de moeder geadviseerd haar biezen te pakken", zegt een politiewoordvoerder.

"Haar dochter is een volwassen vrouw. Als ze niet met haar moeder wil spreken, hoeft dat niet." Volgens de woordvoerder vertrok Heidi's moeder uiteindelijk vrijwillig en is er geen arrestatie verricht.

Kotsmisselijk

Heidi vertelt dat ze overweegt een contactverbod aan te vragen. "Ik heb het mijn moeder heel duidelijk gemaakt dat ik niets met haar te maken wil hebben. Ik ben kostmisselijk van wat ze donderdag heeft gedaan. Ze moet bij me uit de buurt blijven, ik ben van plan een contactverbod te regelen."

De relatie tussen de 23-jarige realityster en haar moeder is bekoeld nadat Heidi zich liet verbouwen door een plastisch chirurg. De blondine onderging in november tien ingrepen.

Ze liet onder meer sleutelen aan haar neus, kin en borsten. Heidi's moeder schrok van het eindresultaat. "Ze keek me aan alsof ik uit de dierentuin kwam, alsof ik een circusfreak was", beschreef Heidi.

Contactverbod

Als Heidi een contactverbod voor haar moeder aanvraagt, krijgt ze ongetwijfeld de steun van haar echtgenoot Spencer Pratt. De 26-jarige heeft het nooit goed kunnen vinden met zijn schoonmoeder.

Eerder maakte Pratt haar uit voor 'vagina' en zei hij blij te zijn met de financiële problemen van zijn schoonmoeder. Donderdag vertelde Spencer dat Heidi's moeder haar dochter 'emotioneel heeft verkracht'.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie