Beelden sekstape Kendra uitgelekt

AMSTERDAM - De eerste beelden van Kendra Wilkinsons sekstape zijn donderdag op internet opgedoken. Entertainmentwebsite TMZ plaatste enkele stills uit de pikante video.

Pornoproducent Vivid Entertainment dreigt de tape eind deze maand op de markt te brengen. Playmate Kendra wil de release tegenhouden.

Kendra, die jarenlang in het Playboyhuis woonde, moest vorige week toegeven dat ze in het verleden een sekstape heeft gemaakt.

Al snel werd duidelijk dat de blondine de camera meer dan eens meenam in de slaapkamer. Dat gebeurde voordat Kendra in 2004 haar intrek nam in het Playboyhuis. Daar werd ze, dankzij de realitysoap 'Girls of the Playboy Mansion', bekend.

Kind

De 24-jarige Kendra is inmiddels getrouwd met American footballspeler Hank Baskett en beviel in december van haar eerste kind.

Nu de sekstapes openbaar dreigen te worden, staat het huwelijk van Kendra en Hank steeds meer onder druk.

Schamen

"Hank zit erg met de tapes in zijn maag en schaamt zich voor zijn vrouw", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse blad Life & Style.

De American footballspeler zou vooral de reacties van zijn teamgenoten vrezen. "Hank moet zich nu juist concentreren op zijn carrière, dit zorgt alleen maar voor afleiding", gaat de ingewijde verder.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie