Woensdag 28 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

'Sarkozy liet staatshoofd wachten voor seks'

AMSTERDAM - De Franse president Sarkozy zou een staatshoofd hebben laten wachten terwijl hij en zijn vrouw Carla Bruni van bil gingen. De Franse zangeres en presidentsvrouw zou dit hebben opgebiecht aan de Amerikaanse presidentsvrouw Michelle Obama.
Door Novum

Het verhaal is te lezen in het nieuwe boek 'The Promise', van de Amerikaanse journalist Jonathan Alter, aldus de Britse krant Daily Mail. Het boek gunt de lezer een kijkje achter de schermen van het eerste ambtsjaar van president Obama.

Bruni zou aan Michelle Obama hebben gevraagd of zij en haar man ook wel eens iemand op die manier hebben laten wachten. Michelle zou hierop nerveus hebben gelachen en 'nee' hebben geantwoord.

Britse koningin

De 42-jarige Bruni zou niet met zoveel woorden hebben gezegd dat het de Britse koningin Elizabeth was die moest wachten. Toch wordt algemeen aangenomen dat zij degene was die in spanning werd gehouden.

Sarkozy en Bruni waren in maart 2008 op bezoek in Windsor Castle in Engeland, kort nadat de twee met elkaar trouwden. Het verse koppel werd indertijd meer dan eens gesignaleerd terwijl ze innige momenten deelden.

Monogamie

Carla Bruni en Nicolas Sarkozy staan beiden bekend als mensen die de daad graag verrichten. Bruni, die eerder de lakens deelde met onder anderen Eric Clapton en Mick Jagger, zei ooit tijdens een interview over haar liefdesleven: "Monogamie verveelt me."

Volgens de krant staat Sarkozy in Frankrijk bekend als 'een opgewonden konijn'.

Het stel komt vaker te laat. In 2008 lieten ze prins Charles wachten tijdens een herdenking van de Eerste Wereldoorlog.

Aanbevolen artikelen