AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen woont al een tijdje in Italië, maar met het Italiaans wil het nog niet echt vlotten.

"Ik kan wel een paar woordjes, maar echt vloeiende gesprekken beginnen nu een beetje te komen", vertelde de voetbalvrouw vrijdag in 'RTL Boulevard'.

Voor de Giro d'Italia kreeg Yolanthe 2,5 week Italiaanse les van de nonnen. "Maar je leert het natuurlijk vooral in Italië.

Als ik daar ben, praat ik vooral met Wes en met hem ga ik natuurlijk geen Italiaans spreken", ging de 25-jarige schone verder in 'SBS Shownieuws'. "Hij praat het veel meer en kan het al vloeiend, bij mij gaat het iets langzamer. Daar ben ik wel jaloers op."

Beurs

De voetbalvrouw, die deze zomer in het huwelijksbootje stapt met Wesley Sneijder, opende vrijdag de handelsdag op de Amsterdamse beurs.

Zaterdag is de 25-jarige bij de start van de Giro d'Italia in de hoofdstad. Het was even de vraag of Yolanthe naar Nederland kon komen, ze kampt met een voorhoofdsholteontsteking. "Die heb ik nog steeds, maar dankzij de antibiotica gaat het nu beter."