Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé,Weekend, Story en Party. Met daarin deze week onder meer dat Gooische Vrouwen huizen besmetten, Fatima’s leven na hockey, waar Maurits en Marilène waren en dat Yvon Jaspers helemaal niet aardig is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Er wordt druk gewerkt aan de speelfilm van Gooische Vrouwen. Het is nog niet duidelijk of Willemijn (Annet Malherbe) mee zal werken, maar leuk zal de film zeker worden. Er wordt dan ook druk gezocht naar passende locaties.

Het probleem is echter dat de villa waar Cheryl Morero ooit ‘woonde’ in de film, in het echt onverkoopbaar blijkt. Blijkbaar willen echte Gooiers niet in het tv-huis wonen. Te weinig privacy of gewoon ‘besmet’ en niet chique genoeg meer.

De makers moeten dus echt op jacht naar een nieuw huis. De bewoners worden zo lang gestald in een hotel terwijl hun stulpje gefilmd wordt. Dus BN’ers met een mooi huis mèt zwembad, die niet vies zijn van een beetje publiciteit: meld je bij Linda de Mol.

Slim blondje

Fatima Moreiro de Melo moest de benen uit haar bevallige lijfje rennen toen ze nog hockeyster was. Tegenwoordig verdient ze goud geld door gewoon op haar krent te zitten. De blondine blijkt een hele goede poker-speelster te zijn.

Ze sleept de ene prijs na de ander in de wacht. Volgens Privé loopt het prijzengeld op internationale toernooien in de tonnen, een veelvoud van wat ze met hockey verdiende. Dus Chantal Janzen: eat your heart out.

De musicalster beschimpte ooit Fatima’s zangkunst door vals te zeggen ‘Wat kan die meid goed eehh…hockeyen hè’. Slim blondje Moreiro hing haar microfoon aan de wilgen, schudde de pokerkaarten en verdient nu meer dan Chantal Janzen ooit bij elkaar kan zingen.

Geen M&M

Privé moppert nog even dat ze de kleine prinsesjes misten op Koninginnedag. Maar ook Maurits en Marilène waren niet aanwezig tijdens het koekhappen en bier-sjoelen. Weekend weet de reden. Een goede vriend van de familie werd juist die dag begraven. Het gaat om een Duitse prins, bekend als Leo Löwenstein.

De 43-jarige prins hield van autoracen en is door die hobby omgekomen. Zijn auto crashte en vloog in brand. Zijn ouders zijn goede vrienden van Prinses Margriet en Leo zelf was dikke mik met Maurits en Marilène. Meteen na het verplichte klompendansen vertrokken Margriet en Pieter van Vollenhoven naar het vliegveld om ook naar de begrafenis te gaan.

Yvon niet aardig

Er is elke week wel een verkiezing voor BN’ers. Mooiste showbizz-mamma, hotste voetbalvrouw of leukste Leco make-over model, verzin het maar. Soms zijn de vrouwen blij met hun prijs, soms laten ze weten dat het nergens op slaat.

Zoals Yvon Jaspers, de presentatrice van Boer zoekt Vrouw. Ze lijkt zo schattig, aardig en altijd vrolijk. Genoeg reden om haar te kiezen tot ‘Aardigste Bekende Nederlander’. De blondine stond nogal te kijken van deze nominatie.

“Mijn vriendinnen zeiden meteen: ‘Ze kunnen alles over jou zeggen, maar niet dat je altijd aardig bent’. En dat klopt, ik ben lang niet altijd aardig!” aldus Yvon in Party. Dat werpt een ander licht op de goedlachse presentatrice. Is ze thuis soms een chagrijnig kreng? En doet ze alleen leuk als de camera draait? Jammer dat Party niet even zo’n eerlijke vriendin aan de tand heeft gevoeld over de onaardigheden van Yvon.

Hans (niet) los van Connie

Nu Hans Breukhoven van Connie is gescheiden, leeft hij zich uit. Jarenlang trok hij braaf de kleren aan die Connie klaarlegde, begeleidde haar naar feestjes, kortom: danste naar haar pijpen.

Nog steeds draaft hij gehoorzaam op als zij dat wenst, laat zich met haar fotograferen omdat dat hun (haar) imago ten goed zou komen en laat zich immer positief uit over zijn dominante ex. Maar ondertussen geniet hij van het vrijgezellenbestaan.

Zo verschalkte hij een medewerkster van de sauna en sleepte die mee naar bed. Helaas werd het geen relatie: ‘Hans kan honderden vrouwen krijgen. Hij zit toch echt niet op mij te wachten?’ verzuchtte de teleurgestelde dame. En inderdaad biecht Hans op dat hij meerdere vriendinnetjes heeft in Story. Maar dames, wees gewaarschuwd: Hans is en blijft bezit van Connie. Wie de begeerde miljonair krijgt, krijgt de dominante diva er automatisch bij.

Klauwen af van Ronny

Er is een heuse catfight uitgebroken tussen playmates Tatjana Simic en Patricia Paay. Volgens Tatjana zou Patricia hebben geprobeerd om haar Ronny in te palmen. Patricia zou met rijke Ronny hebben willen afspreken en dan een paparazzofotograaf willen inseinen.

Die zou dan weer een lekker roddelverhaal de wereld in helpen. Maar Patricia speelt de vermoorde onschuld. Wel een boze onschuld trouwens: ”Dat wijf is gek. Daar ben ik veel te volwassen voor. Die man is veel te oud, ik wil hem niet,” bitst ze op NU.nl.

Maar omdat algemeen bekend is dat Patricia geld nodig heeft èn de media-aandacht hard nodig heeft, zou Tatjana best eens gelijk kunnen hebben. Ze haalt dus hard uit om haar mannetje te beschermen. Wordt (hopelijk!) vervolgd….