AMSTERDAM - Het huwelijk van John Ewbank heeft momenteel een zware klap te verwerken. De producent en liedjesschrijver is vreemdgegaan, schrijft hij zelf in een brief aan RTL Boulevard.

Het programma bracht de brief donderdag naar buiten.

"Ongeveer een maand geleden heb ik Viv opgebiecht ontrouw te zijn geweest", schrijft de 41-jarige Ewbank.

"Ik kon niet meer omgaan met het feit dat ik moest liegen om wie ik was en merkte dat ik verwijderd was geraakt van mijzelf en ons gezin. Ik zag geen weg terug met de leugen tussen ons in."

Borsato

De producent en liedjesschrijver van onder anderen Marco Borsato zegt dat hij en zijn vrouw niet uit elkaar zijn. "De komende tijd besteden we deels met, en deels zonder elkaar."

Ewbank hoopt dat hij en zijn vrouw op die manier weer dichter tot elkaar komen. "We hadden dit liever binnenskamers gehouden, maar merkten dat er geruchten van een breuk waren en wilden de roddels voor zijn en ons eigen verhaal doen."

Vakantie

De twee zijn nu samen op vakantie op Ibiza. Daar proberen ze naar eigen zeggen 'in alle rust te voelen wat de redenen voor, en de consequenties van Johns gedrag zijn'.

"De stilte helpt ons daarbij het meest en we zijn dan ook niet bereikbaar voor enig commentaar", sluit Ewbank de brief af.

John en Vivian Ewbank trouwden in 2005. Ze hebben samen een dochtertje van 5, genaamd Day.