AMSTERDAM - Jessica Simpson heeft haar tandarts goed laten schrikken. De zangeres vertelde onlangs dat ze niet dagelijks haar tanden poetst. Volgens Simpson omdat haar tanden dat niet nodig hebben. Maar dat vindt haar tandarts onzin.

"Ik poets ze niet elke dag. Ik weet dat het vies is, maar ik heb altijd een frisse adem", vertelde Simpson in 'The Ellen DeGeneres Show'.

"Mijn tanden zijn zo wit en ik vind het niet fijn als ze heel glad zijn, maar ik gebruik wel mondwater en ik flos elke dag."

Geld

"Ik was nogal gechoqueerd", vertelt Simpsons tandarts aan het tijdschrift People. Ik ging ervan uit dat iedereen zijn tanden altijd poetste. Mensen betalen ons veel geld voor dat gladde gevoel. Dat is het fijnste van alles."

Simpson is zich van geen kwaad bewust. "Vraag het me nog eens als ik 60 ben en mijn tanden er waarschijnlijk uitvallen, maar ik heb echt sterke tanden die niet gepoetst hoeven te worden", meende de zangeres.

De tandarts is blij dat Simpson flost, maar dringt er toch op aan dat ze blijft poetsen. "Wat er in je mond gebeurt, heeft invloed op je hele lijf."