AMSTERDAM - Het was in eerste instantie toch weer even wennen voor Anouk om opnieuw een baby in huis te hebben. Dat zegt de zangeres, die eind maart beviel van haar vierde kindje, woensdagavond in 'RTL Boulevard'.

"Het enige waar je weer een beetje aan moet wennen is dat je na bijna vijf jaar weer zo'n kleintje hebt", geeft Anouk toe. "Maar daar zit je zo weer in en qua kinderen gaat het heel voorspoedig."

Anouk en haar vriend de rapper Unorthadox werden op 31 maart ouders van een jongetje, genaamd Jesiah Dox. Het zangeres liet in het televisieprogramma een foto van haar kersverse zoon zien.

Bevalling

Het was voor Anouk een vlotte bevalling. "Het ging hartstikke goed. Ik heb echt maar vier uurtjes hoeven zwoegen ofzo."

De 34-jarige zangeres was eerder getrouwd met Remon Stotijn, zanger van Postmen. Met hem kreeg zij drie kinderen, Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah en Phoenix Ray. In mei 2008 ging het koppel uit elkaar. Rapper Unorthadox heeft twee kinderen uit eerdere relaties.

Dolgelukkig

De kinderen zijn dolgelukkig met Jesiah. "Ze zijn hartstikke blij dat hij er is", zegt Anouk. "Ze vinden het hartstikke leuk en ze zijn heel lief met hem."