AMSTERDAM - Charlie Sheen en zijn vrouw Brooke Mueller zijn niet van plan van elkaar te scheiden. In tegenstelling tot eerdere berichten hebben ze bekendgemaakt het nog steeds met elkaar te willen proberen.

De twee hebben in een gezamenlijke verklaring laten weten dat alle geruchten rond hun vermeende scheiding niet waar zijn.

"Ze willen niet scheiden en er zijn ook geen plannen voor", liet een woordvoerder maandag weten. "Er zijn ook geen financiële afspraken gemaakt en verhalen die anders melden, zijn onjuist."

De twee vragen of mensen hun privacy willen respecteren.

Problemen

"Dit is een moeilijke tijd voor hen", zei de woordvoerder van Sheen tegen het Amerikaanse People. "

Ze hebben de ruimte nodig om te zien of ze uit de problemen kunnen komen of niet." Eerder schreven diverse media dat de twee zouden willen scheiden. Ook zouden al afspraken zijn gemaakt over de financiële afhandeling.

Mes

Eind vorig jaar werd de 44-jarige Sheen gearresteerd nadat hij zijn vrouw zou hebben bedreigd met een mes. De 32-jarige Mueller werd niet lang daarna opgenomen in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Niet veel later liet Sheen zich opnemen in een afkickkliniek.

Hoewel de twee de rechtszaak waar ze in verwikkeld zijn beiden willen beëindigen, moet Charlie Sheen op 21 juli voor de rechter verschijnen.

Hij kan wegens de doodsbedreiging van zijn vrouw voor drie jaar achter de tralies verdwijnen.