AMSTERDAM - David Boreanaz is de zoveelste ster die een reeks buitenechtelijke relaties opbiecht. "Ik wil open en eerlijk zijn. Ik was onverantwoordelijk", vertelt de 40-jarige 'Bones'-acteur aan het Amerikaanse blad People.

Boreanaz zegt dat hij zijn buitenechtelijke uitspattingen opbiecht omdat een van zijn maîtresses geld eist. "Het voelde alsof ik werd gechanteerd." Om dat te voorkomen koos de acteur ervoor zijn verhaal naar buiten te brengen.

Met wie Boreanaz het bed deelde, is niet bekend. Entertainmentwebsite Radar Online beweert dat de acteur tussen de lakens dook met een van de vriendinnen van golfer Tiger Woods.

Zij zou naar een advocaat gestapt zijn, waarna het balletje ging rollen.

Advocaten

Ook TMZ schrijft dat de buitenechtelijke relaties via advocaten aan het licht zijn gekomen. De entertainmentsite ontkent dat de dame in kwestie een maîtresse van Woods was.

Volgens TMZ sliep Boreanaz twee of drie keer met de vrouw. Hij zou haar al enkele duizenden dollars zwijggeld hebben betaald, maar dat zou voor haar niet genoeg zijn geweest.

Kinderen

Boreanaz vertelt People dat hij aan zijn huwelijk wil werken. De 40-jarige is al bijna negen jaar getrouwd met model en actrice Jaime Bergman. Het stel heeft twee kinderen, een 8-jarige zoon en een dochter van negen maanden.

Boreanaz zou met andere vrouwen het bed hebben gedeeld terwijl zijn echtgenote in verwachting was.