AMSTERDAM - Enkele dagboeken van Madonna zijn verkocht voor een schamele 150 dollar. Een voormalige assistente bewaarde een groot aantal belangrijke items van de 52-jarige zangeres in een garagebox.

Ze raakte achter met de huur en de inhoud van de bergingsruimte werd verkocht op een openbare veiling, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Een woordvoerder van de Queen of Pop heeft verklaard dat de dagboeken nep zijn. Niet alleen de zeventien dagboeken, die Madonna vol zou hebben geschreven tussen 1988 en 1992, zaten bij de verzameling, maar ook vele foto's.

Op één van de afbeeldingen is Madonna te zien met ex-liefje Warren Beatty en op een ander staat ze naast Sean Penn. Een derde foto laat zien hoe ze poseert met een waterpistool in de vorm van een mannelijk geslachtsdeel.

Oproepjes

De gelukkige koper biedt de dagboeken van Madonna aan voor tweeënhalf miljoen dollar op een veilingwebsite. De voormalige assistente heeft op internet oproepjes geplaatst met het verzoek geen bod te doen op de pennenvruchten van de zangeres.