Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé,Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Bea bye bye zwaait, Margriet een mooi Mausoleum bouwt, ook prinsessen worden bedrogen en Marco een klein feestje viert. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Vandaag stapt ze nog wuivend door Zeeland. Maar volgens Story treedt Beatrix in 2013 zeker af. In dat jaar vallen een paar mijlpalen: het Paleis op de Dam is (eindelijk!) klaar, het Koninkrijk der Nederlanden bestaat 200 jaar en Bea is dan 33 jaar vorstin, een jaar langer dan haar moeder Juliana.

Een mooi jaar dus om de scepter door te geven aan Willem-Alexander. Of hij zich Koning Willem IV gaat noemen, is nog de vraag. Zijn voorgangers met die naam haalden zich het ene schandaal na het andere op hun hals.

De naam is dus een beetje besmet. Gewoon Koning W.A., suggereert het blad. En Koningin Maxima natuurlijk. Nog even geduld, over een dikke 2 jaar zullen we het pas weten.

Royale affaire

Zweedse Madeleine (27) is één van de mooiste prinsessen van Europa. Met haar blonde haar en blauw ogen echt een plaatje. Acht jaar geleden kreeg ze vriend Jonas, kort geleden verloofden ze zich.

Heel Zweden verheugde zich op de society-bruiloft van de twee knappe twintigers. Maar helaas: de verloving is verbroken. Het blijkt dat Jonas ordinair is vreemdgegaan. In een nachtclub ‘scoorde’ hij een blonde juffrouw en dook daarmee de koffer in.

Zij had geen idee wie hij was, totdat ze hem op tv herkende. Toen besloot ze uit de school te klappen. Koningin Silvia moest publiekelijk verklaren dat het huwelijk was afgeblazen, de roddelbladen maakten de smeuïge ware reden bekend.

Tatjana voor schut

Zonder schaamte stond Tatjana Simic meerdere malen (bijna) naakt voor de camera. Geen probleem allemaal. Maar nu voelt ze zich toch echt voor schut gezet. Door haar eigen vriend Ronny bovendien.

Hoewel ze dol is op Ronny, lijkt het alsof er wat barstjes in de relatie ontstaan. Volgens Story baalt Tatjana nogal dat hij haar ten huwelijk heeft gevraagd, terwijl hij nog steeds getrouwd is. Die scheiding is weliswaar in de eindfase, maar tóch.

Niet gezellig

Tatjana moest in een tijdschrift lezen dat haar Ronny nog niet officieel ‘vrijgezel’ was.

Verder baalt ze een beetje dat als ze op vakantie zijn, zij aan het zwembad ligt en hij voortdurend aan het bellen is met zijn werk. Niet gezellig.

De blondine is dan ook van plan weer op tv aan de slag te gaan. En Ronny – die zijn prinsesje het liefst thuis heeft- heeft dat maar te accepteren. ‘Anders moet hij maar weggaan,’ dreigt ze in het blad.

Pannebier voor Patrick

In Laren wordt nog steeds hard gewerkt aan de mega-villa van Patrick Kluivert. Er moeten dan straks ook 6 kinderen in passen, plus Patrick en Rossana en wat uit Spanje geredde honden.

Om te vieren dat het hoogste punt van de bouw was bereikt, kregen de bouwvakkers ‘Pannebier’.Er waren behalve blikjes pils ook patatten van een frietkraam, want Rossana kan goed borrels en feesten organiseren.

Yolanthe

Deze zomer regelt zij de hele Italiaanse bruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe.

Ze zal dus niet veel thuis zijn. En tegen de tijd dat het huis klaar is, heeft Patrick misschien een baan als assistent-trainer in het buitenland. Beetje dubbel gevoel op de borrel dus: pannebier drinken voor een miljoenenhuis dat je tóch niet gaat bewonen.

Margriets mooie Mausoleum

Prinses Margriet woonde jarenlang met Mr. Pieter van Vollenhoven in de bossen bij het Loo. In de jaren ’70 was het een moderne villa, maar velen vonden het op een crematorium lijken. Grijs met bruine stenen in blokkenvorm, zo zag het er uit.

Toen het hele dak vervangen moest worden, nam de prinses een rigoureuze stap. De afgelopen twee jaar is het hele pand gesloopt. Ervoor in de plaats is een majestueuze villa verrezen in klassieke landhuisstijl.

Karst T.

Op de foto’s in Privé zien we het gigantische pand, mèt inpandig zwembad. Volgens het blad heeft Margriet haar erfenis van Juliana en Bernhard besteed aan de verbouwing.

Het crematorium is verdwenen, de prinses kan eindelijk in stijl gaan wonen. Het enige nadeel is dat ze vaak langs De Naald moet rijden, het monument in Apeldoorn waar Karst T. op Koninginnedag op de menigte inreed.

Partijtje voor Marco

Het was maar een klein feestje, maar Marco Borsato hád in elk geval wat te vieren. Hij nam zijn nieuwe kantoor in Abcoude officieel in gebruik. In een kantoorpand huurt de zanger een ruimte om van daaruit zijn imperium weer op te bouwen.

Na het faillissement van TEG begint hij heel voorzichtig weer als eenmanszaak een boekingskantoor. Erik de Zwart, Maik de Boer, Wolter Kroes en Cilly Dartell kwamen nieuwsgierig kijken.

Bloemetje

Judoka Dennis van der Geest sjouwde een enorme plant naar binnen (‘Een bloemetje is ook zo afgezaagd’), maar moeder Mary zat nog in Italië en kon er niet bij zijn. Wel een ex van Leontine, die ze opvallend hartelijk begroette.

De ex van Marco, Denise Boekhoff, was niet op het feestje. Haar vader is net overleden en ze was nog te verdrietig om met Marco aan de champagne te zitten.