AMSTERDAM - Tiger Woods heeft toegegeven met 120 vrouwen te zijn vreemdgegaan tijdens zijn vijfjarige huwelijk met Elin Nordegren. Dat meldt althans de National Enquirer. Nordegren zou nu willen gaan scheiden van de golfer.

Een onenightstand met de 21-jarige Rachel Coudriet, dochter van de buren in Florida, was naar verluidt de druppel voor de vrouw van Woods, meldt The National Enquirer.

Nordegren zou zich na dit incident nog nooit zo bedrogen hebben gevoeld. Ze zou er met haar verstand niet bijkunnen dat haar man seks heeft gehad met zo'n jong meisje. Ze zou nu dan ook de scheidingspapieren willen tekenen. Volgens een insider ontkent de wereldberoemde golfer de aantijgingen.

Lijst

Na het inmiddels welbekende seksschandaal moest Woods tijdens zijn therapie in een afkickkliniek een lijst opstellen met vrouwen met wie hij ooit seks had. Op deze lijst stonden onder anderen Playboymodel Loredana Jolie Ferriolo en nachtclubpromoter Rachel Uchitel.

Huwelijk

De afgelopen maanden deden meerdere vrouwen hun verhaal in de media over hun escapades met Woods. Het huwelijk van de golfer staat sindsdien enorm onder druk. Al meerdere keren meldden media dat Nordegren erover denkt om te gaan scheiden van haar man.