AMSTERDAM - Jesse James heeft een groot gat in zijn hart door de scheiding met Sandra Bullock. Dat vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Vooral het missen van hun adoptiezoontje Louis doet hem erg veel pijn. Bullock en James liggen in scheiding door zijn overspel.

Bullock en James bleken een adoptieprocedure te hebben opgestart. Op woensdag werd bekend dat Bullock nu alleenstaande moeder is van het Amerikaanse jongetje Louis.

"De beslissingen van mijn vrouw om ons huwelijk te laten beëindigen en de adoptie van Louis in haar eentje door te zetten, zijn het zwaarst", vertelt James. "Hem moeten missen laat een groot gat achter in mijn hart."

Ravage

"Sandy is de liefde van mijn leven", zegt James over Bullock. "Maar gezien de pijn en de ravage die ik haar heb aangedaan, zou het egoïstisch zijn om haar niet te laten gaan." James zegt aan zijn seksverslaving te werken die 'de twee dierbaarste dingen' in zijn leven hebben doen wegjagen.

"Ik vraag jullie om Sandy niet te veroordelen. Ze heeft niets misdaan", zegt James. "Ze is een geweldige vrouw, moeder en beste vriendin geweest in de zes jaar dat we samen waren."

In maart bleek dat James er een minnares op nahield. Bullock besloot daarop de scheiding aan te vragen en de opvoeding van hun geadopteerde zoon alleen voor haar rekening te nemen.