AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen vindt dat haar aanstaande echtgenoot Wesley Sneijder zich wel eens jaloers gedraagt. Volgens de 25-jarige presentatrice zijn heel veel voetballers jaloers aangelegd.

"Wes had dat vooral in het begin heel erg. Als ik dan even niet opnam, had ik meteen tien berichtjes: Waar ben je? Maar dat is nu geen issue meer", zo bekent ze in Grazia.

Toch vindt Wesley het niet prettig als Yolanthe zonder hem op stap gaat. "Omdat hij me dan niet kan beschermen, mocht er iets gebeuren. Het heeft wel iets dat hij zo beschermend is."

Vreemdgaan

Nu de presentatrice samen is met een voetballer, snapt ze ook wat beter van hun levens. Zo zegt ze te begrijpen waarom voetballers wel eens vreemdgaan.

"Die jongens hebben veel geld, auto's, kleding. Ze moeten al heel jong een stabiel leven leiden en staan volop in de spotlights. Dan kan zoiets misschien eerder gebeuren."

Knappe man

Verder zegt Yolanthe in het interview dat ze Wesley geen prototype knappe man vindt. "Wesley is geen mooiboy. Wes heeft niet de perfecte haarlok, of weet ik veel, maar ik vind hem enorm sexy."

Daarin is Yolanthe niet de enige. "In Nederland is hij al populair, maar in Italië kijken echt alle vrouwen naar hem. Hij zou daar iedere single vrouw kunnen verleiden."

De presentatrice en actrice heeft daar weinig moeite mee. "Ik vind het alleen maar grappig als ze zijn aandacht proberen te trekken. Dan zeg ik tegen Wes: 'Ga nou even dansen, joh', maar hij moet er niets van hebben."

Shirtjes

Yolanthe deed tegenover RTL Boulevard nog een intieme onthulling over de slaapkamergewoontes van Sneijder. De verloofde van de voetballer vertelde dat hij het liefst met een shirtje van Yolanthe slaapt als ze er niet is.

"Ik slaap niet in Wes zijn outfits", vertelt Cabau van Kasbergen aan 'RTL Boulevard'. "Als ik heel eerlijk ben, slaapt Wes met mijn shirtje aan als ik er niet ben." Als Yolanthe beseft dat ze een pikant detail over haar aanstaande man heeft prijsgegeven richt ze zich tot Wesley. "Dat vind je niet leuk hè?", vraagt ze. Maar Sneijder zegt van wel.