AMSTERDAM - Nick Cannon vindt het niet erg om bekend te zijn als 'de man van Mariah Carey'. De grapjes die vaak over het huwelijk tussen de rapper en de diva worden gemaakt, doen hem niets.

"Ik vind de grapjes leuk. Je moet ze met een korreltje zout nemen", vertelt Cannon aan het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.

De 29-jarige Nick vertelt dat hij wist waar hij aan begon toen hij in 2008 met de 40-jarige zangeres trouwde. "Voor mij is ze de meest beroemde vrouw ter wereld. Ik wist dat mijn leven zou veranderen en ik was er klaar voor", zegt Cannon.

Traditioneler

Elk jaar zweert het gelukkige koppel elkaar weer eeuwige trouw toe. Dit weekend wordt hun derde keer. "Deze keer wordt het traditioneler. De laatste twee keer dat we trouwden, waren we gek op eilanden en kozen we voor afgelegen plekken. Nu gaan we het thuis doen", aldus Nick.

Hij vindt het geen enkel probleem om elk jaar weer eeuwige trouw te zweren. "Ik moet het elk jaar doen. Als jij getrouwd was met Mariah Carey, zou jij ook elk jaar opnieuw met haar willen trouwen! Ik moet het blijven doen om zeker te weten dat het echt waar is", legt de rapper uit.

Baby

De geruchten over een baby voor het stel zijn de wereld nog niet uit. "Ik moet misschien wel opschieten en het gewoon doen, misschien stopt het roddelen dan wel. Maar misschien worden de roddels wel werkelijkheid in de komende twee jaar", grapt Cannon.

Huisvrouw

Over het divagedrag van zijn vrouw heeft Nick Cannon weinig te klagen. Hij vindt Carey juist een typische huisvrouw. "Ze kan geweldig koken. Ze is ook erg netjes, ze houdt van schoonmaken."

Mariah en Nick