Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen van deze week. Met daarin deze week: Viola Holt zichzelf opeens beauty-expert acht en collega's bekritiseert, blonde Bridget's programma over seks ouwe viezeriken trekt, er een nieuwe man is in het leven van Patricia Paay, bokser Regilio Tuur -vers uit de bak- nu al weer problemen maakt en de love story tussen Wendy van Dijk en 'pappa' Chris Zegers een vervolg kreeg. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Viola wil make-overs

Sinds Viola Holt is weg-gebonjourd van tv, werkt ze voor een schoonheidsinstituut. Ze is gevraagd om daar PR-werk te doen. Hoe kom je erbij om daar Viola voor te vragen, vroegen wij ons af toen we dat hoorden. Als je nou Leontine Borsato had gevraagd of een ander fris tiepje…. Toen we vernamen dat het instituut voor cosmetische operaties werd gerund door -what's in a name- Hannie Hakze, moesten we helemaal lachen. Maar Viola stortte zich op haar nieuwe job en in Story neemt ze wat collega's onder de loep. De 45+ dames komen er niet best vanaf. Willeke Alberti moet wittere tanden en kan ook een ooglidcorrectie gebruiken. Ook Catherine Keyl moet haar ogen laten ophijsen. Sandra Reemer moet aan de haar-extensies voor een voller bosje haar en haar hals kan ook wel een oppeppertje gebruiken. Op Patricia Paay is niets aan te merken, behalve een kleinigheid als een 'mond-massage' voor een betere doorbloeding. Grappig bedacht allemaal en we kunnen ons er iets bij voorstellen. Maar elke geloofwaardigheid doet Viola teniet door Connie 'Vanessa' Breukhoven uit te roepen tot een prachtige stijlvolle vrouw met een mooie huid. Met die gezwollen siliconenlippen en schuin opgehesen ogen vinden wij Vanessa bepaald geen schoonheid meer, maar een karikatuur.

Ouwe viezeriken

'Neuken doe je zo' is de spraakmakende titel van het programma over seks dat Bridget Maasland presenteert. We hebben het nog nooit gezien, maar het schijnt een jongerenprogramma te zijn waarin alle aspecten van seks zonder enige schroom en in onbedekte termen worden behandeld en uitgelegd. Leuk voor tieners om er iets van te leren, zou je denken. Maar in Story lezen we dat het programma voornamelijk wordt bekeken door mannen tussen de 50 en 64 jaar. Volgens Story 'mannen die eigenlijk alles al horen te weten'. Brrr, dat maakt het extra ranzig om te bedenken dat juist die kerels op wulpse Bridget afstemmen.

Lucky Luc

'Hij heet Luc en ik ben heel blij als hij bij me is' vertelt Patricia Paay in Story. Maar helaas, het gaat niet om roddeltje over een nieuwe jonge toy-boy van de diva. De Adams Familie voelde zich genoodzaakt een bodyguard in dienst te nemen na hun tv-programma. 'Elke dag staan er weer vreemde auto's voor de deur. Daar zitten mensen in die naar je kijken,' aldus Patries, die doodsbang is voor ontvoeringen of schietpartijen. 'Ik ga zelfs niet meer in mijn eentje winkelen'. Nou, da's wel ernstig, want hoe moet Patries nou aan haar sexy corsetjes komen die ze steevast op party's draagt. Om haar en haar dochter te begeleiden is bodyguard Luc aangenomen. Lucky Luc, als hij met Patries mee mag op lingerie-jacht.

Tuur schopt herrie

Bokser Regilio Tuur is nog niet uit de bak, of hij maakt al weer problemen. De bokser werd veroordeeld wegens mishandelen van twee ex-vrouwen en verdween een tijd achter de tralies. Met ex-vriendin Pieternel heeft hij een dochtertje en daarover gaat de hele rel. Hij mag het meisje niet of heel weinig zien. In Party hangt Regilio uit boosheid de ergste vuile familiewas buiten die hij maar kon bedenken. Zijn vriendin zou een hele, hele slechte moeder zijn. Ze liep tijdens haar zwangerschap op hoge hakken (schandalig!), las geen boeken over het moederschap (schandalig!), liet het kind een keer van de commode vallen (schandalig!), liet het kind een keer kopje onder gaan in bad (schandalig!) en liet het luier-uitslag krijgen (schandalig!). Oh ja: ze laat het kind ook wel eens achter bij een oppas, ook al zo slecht van haar. We zijn niet erg onder de indruk van de opsomming van Regilio die duidelijk veel haatgevoelens tegen zijn ex koestert en begrijpen dan ook ten volle dat (volgens Privé) Pieternel gaat proberen een straat- en contactverbod voor Regilio te eisen. Zo'n boze bokser heb je liever niet te dicht in je buurt.

Deel II: Wendy en Chris

Vorige week al maakten de bladen melding van een ontluikende romance tussen soapie Chris Zegers en presentatrice Wendy van Dijk. Klein probleempje was dat Chris nog een vriendin had, actrice Alwien Tulner. Maar daar heeft hij inmiddels mee afgerekend, want die relatie is nu uit. Volgens Privé is het nieuwe stelletje druk bezig 'gezinnetje' te spelen. Chris en Wendy gingen uit eten en Wendy's zoontje Sem mocht mee. (Die laat haar kind tenminste niet bij een oppas achter, zou Regilio Tuur zeggen). Al om 17.00 uur ontmoette het stel elkaar in een restaurant, lekker vroeg zodat de kleine ook nog gezellig zou zijn en niet uit vermoeidheid zou gaan krijsen. Toch liet Sem -zoontje van Xander de Buisonjé- zich even horen en Privé is vertederd over het handelen van Chris. 'Sem mocht op zijn schoot zitten en vanaf dat moment schaterde de kleine het uit.' Ach gut, wat lief van de soap-hunk. En ook slim gedacht: als ik het kind voor me win, heb ik de moeder ook in the pocket. Weekend citeert een eerder interview waarin Chris toegeeft 'gulzig te zijn en alle facetten van het leven te willen proeven'. Probeert hij op dit moment uit hoe het vaderschap smaakt of is hij echt verliefd?