AMSTERDAM - Zangeres Dewi Pechler zou de volgende BN'er zijn die zich blootgeeft in de Playboy. Verschillende media melden dat de fotoshoot afgelopen week plaatsvond.

Op internet circuleren foto's waarvan gezegd wordt dat het de 26-jarige zangeres is. Playboy wil niet bevestigen of ontkennen dat Dewi de volgende playmate wordt.

De zangeres, die aan de talentenjachten 'Idols' en 'Popstars' meedeed, reageert op Twitter op het nieuws. "Haha.. ik heb een look-a-like", twittert ze. "Mooie foto's", voegt ze eraan toe.

Kluijver

RTL Boulevard suggereert ondertussen dat de huidige Playboy-editie met Nicolette Kluijver weinig aftrek zou vinden. Het nummer met de 25-jarige BNN-presentatrice zou volgens het programma een van de slechtst verkopende ooit zijn.

Playboy zegt 'met verbazing' kennis te hebben genomen van deze berichtgeving. "Het is onmogelijk na twee verkoopdagen een reële inschatting te maken van het resultaat", aldus Playboy. Volgens het mannenblad zijn pas rond 10 mei officiële cijfers beschikbaar.

Bekijk hier de vermeende foto's van Dewi.