AMSTERDAM - Tijdens de presentatie van Gordon's nieuwe boek 'Alles over de liefde en tips voor een gebroken hart' is Conny Breukhoven buiten haar boekje gegaan. De diva reikte vrijdagmiddag de pennenvrucht uit aan schrijver Gordon.

Breukhoven scheurde hierbij enkele pagina's uit het eerste exemplaar, tot grote verbazing van Gordon zelf. "Ik weet niet of het haar manier van humor is, maar ik vind het een beetje raar", zei hij tegen RTL Boulevard.

"Ik vroeg haar ook wat dat voor rare actie is", vertelde de aangeslagen zanger. Volgens Breukhoven zou iedereen nu het boek gaan kopen omdat mensen nieuwsgierig zouden zijn naar wat de diva eruit scheurde.

Grappig

"Natuurlijk is dat leuk, dat is toch grappig", zei Breukhoven ter verdediging. "Dan denk je bij jezelf: 'Ojee, wat zou daarin staan?'" Gordon was niet te spreken over de actie. "Ze zet zichzelf er ook niet heel goed mee neer", zei de zanger. "Ze zal toch niet het Patricia Paay-syndroom gaan krijgen?"

Ook aanwezige gast en stylist Maik de Boer zag een link met een eerder voorval. "Ik weet niet hoe het zit met die oude diva's tegenwoordig. De een gooit met bitterballen, de ander verscheurt een boek. Gebrek aan aandacht?"